Αρχική Σελίδα Εγγραφή στην ΠΕΦ
E-mail Εκτύπωση

Εγγραφή στην ΠΕΦ

Για να γίνετε μέλος της Π.Ε.Φ., και κατά συνέπεια συνδρομητής/τρια στο περιοδικό ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ , θα πρέπει να καταθέσετε 15 ευρώ στον αριθμό λογαριασμού της EUROBANK : IBAN: GR1702606110000070200340564) και στη συνέχεια να μας στείλετε με φαξ (210-5228231), ή ταχυδρομικώς (Πολυτεχνείου 6, Τ.Κ.104 33, ΑΘΗΝΑ), ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) σε αρχείο εικόνας (pdf, jpg, κ.λ.π.), αντίγραφο της αποδείξεις κατάθεσης, όπου θα αναγράφονται τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο). Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

Το γραφείο μας είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη 10.00 - 13.00 (τηλ. 210-5243434, φαξ.210-5228231).

Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη της που την περιέβαλλαν με εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και, παράλληλα, απευθύνεται σε όλους τους φιλολόγους και τους καλεί να πλαισιώσουν την Ένωση και να ενισχύσουν την προσπάθειά της για την επίτευξη των κύριων στόχων της. , που είναι η προαγωγή και ανάπτυξη της φιλολογικής επιστήμης και η βελτίωση της παιδείας, γενικότερα.

Η Π.Ε.Φ. έχει μια σταθερή και σημαντική δημόσια παρουσία και παρέμβαση στη σύγχρονη πνευματική και εκπαιδευτική ζωή του τόπου μας, καθώς δραστηριοποιείται, ποικιλοτρόπως, συνεργάζεται με άλλους επιστημονικούς φορείς και κυρίως, τους Τοπικούς Συνδέσμους Φιλολόγων όλης της χώρας, με την οργάνωση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, όπως : ημερίδες, διημερίδες, σεμινάρια, διενέργεια διαγωνισμών, περισσότερα συνέδρια, έκδοση πρακτικών συνεδρίων, έκδοση αφιερωμάτων και του τριμηνιαίου, ποιοτικού, κατά γενική ομολογία, περιοδικού ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ, κ.ά.

Η άμεση εγγραφή στην Π.Ε.Φ. των πτυχιούχων Φιλοσοφικών Σχολών και των φιλολόγων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημόσιας και Ιδιωτικής, αλλά και της Τριτοβάθμιας, και η συμμετοχή τους στις πολλαπλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και προώθηση των σκοπών της, ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις προκλήσεις των καιρών, για μια καλύτερη και ποιοτική αναβαθμισμένη παιδεία στη χώρα μας.

Υπενθυμίζουμε ότι με την ίδια συνδρομή των 15 € (ή 10 για τους ανέργους) τα μέλη της ΕΕ παραλαμβάνουν δωρεάν τα δύο τεύχη του περιοδικού, ενημερώνονται παντοιοτρόπως, έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις εκδηλώσεις και δημοσίευσης εργασιών (διάλογος για φιλολογικά θέματα, αρθρογραφία, βιβλιοκρισία κ. .ά.).

Η ΠΕΦ δεν έχει άλλα έσοδα εκτός από τη συνδρομή σας.

Επίσης, μην ξεχνάτε τη συμβολή σας για τη Στέγη της ΠΕΦ. (Και στην περίπτωση αυτή είναι η αποστολή στην ΠΕΦ αντιγράφου της Απόδειξης Κατάθεσης με το όνομα του καταθέτη).

 

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2023 15:45